Ga naar de inhoud

Deze website is met zorg samengesteld. Echter, onjuistheden kunnen voorkomen. Om die reden staan wij niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie die op deze website beschikbaar wordt gesteld en aan deze informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Wijzigingen van de informatie op deze website kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Drive Safe Assistance B.V. (hierna “DSA”) is niet aansprakelijk voor eventuele schade, verliezen of andere gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de op deze website vermelde informatie.

AUTEURSRECHT

Voor zover niet anders expliciet aangegeven, behouden wij ons het auteursrecht voor op de informatie die op deze website beschikbaar wordt gesteld. Daarnaast behouden wij ons het recht voor om passende maatregelen te nemen tegen misbruik van de informatie die op deze website beschikbaar wordt gesteld.

Wil je iets van deze website kopiëren, vermenigvuldigen of openbaar maken in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier? Dat mag alleen met schriftelijke toestemming van DSA. Neem hiervoor contact met ons op.

E-MAIL DISCLAIMER

Iedere door DSA verzonden e-mail (inclusief de bijlagen) is met zorg samengesteld. Echter, onjuistheden kunnen voorkomen. Om die reden staan wij, voor zover niet anders expliciet aangegeven, niet in voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van de door DSA verzonden e-mails (inclusief de bijlagen) en aan deze inhoud kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Voor zover niet anders expliciet aangegeven, is DSA niet aansprakelijk voor eventuele schade, verliezen of andere gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de inhoud van de door DSA verzonden e-mails (inclusief de bijlagen).

Een door DSA verzonden e-mail (inclusief de bijlagen) is uitsluitend bestemd voor de beoogde geadresseerde(n). Indien een e-mailbericht bij vergissing bij jou terecht is gekomen, dan verzoeken wij je (i) de afzender van de e-mail hiervan direct op de hoogte te brengen, (ii) de e-mail (inclusief de bijlagen) te vernietigen, en (iii) de inhoud van de e-mail niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden, omdat de e-mail vertrouwelijke informatie kan bevatten.

Voor zover niet anders expliciet aangegeven, behouden wij ons het auteursrecht voor op de door DSA verzonden e-mails (inclusief de bijlagen). Daarnaast behouden wij ons het recht voor om passende maatregelen te nemen tegen misbruik van de inhoud van de door DSA verzonden e-mails (inclusief de bijlagen).